Ons excuus, u bent misleid! We verkopen absoluut geen aanmeldingen bij zoekmachines!

U bent op deze pagina gekomen omdat u zich liet wijsmaken dat aanmelden bij zoekmachines loont...

Helaas het is een leugen om uw een onzinnig pakketje te laten afnemen en loont dus vooral hoofdzakelijk de verkoper. Zoekmachines werken heel anders en hebben uw aanmelding absoluut niet nodig om uw website te vinden laat staan hoger ranken voor zoektermen die uw doelgroep zal ingeven wanneer ze gaan zoeken in bijvoorbeeld Google.

Wat ons verlangen is, is dat we u laten zien dat met een mooie website, wat marketing en een mooi klinkend verhaal het vrij makkelijk is om een totaal nutteloos product te slijten. Dit is helaas iets waarvoor u moet waken binnen de SEO & Linkbuilding markt anno 2016. Er is te weinig kennis bij klanten (wat loigisch is) over wat wel en niet waar is en hier word grof gebruik van gemaakt natuurlijk!

Het is niet raar dat veel mensen de boodschap; aanmelden bij zoekmachines is een goede investering; voor zoete koek aannemen. Zelfs bekende Nederlanders verlenen hun naam of verlenen in hun onkunde hun naam aan een site die aanmelden bij zoekmachines verkoopt! Dit gebeurd bijvoorbeeld op een bekende meta tag website waar een bekende Nederlander word ingezet om vertrouwen te winnen bij de bezoeker over de kunde van het betreffende zoekmachine aanmeld bedrijf, terwijl het product aanmelden bij zoekmachines gewoon nutteloos is!

Hoe word mijn site dan vindbaar?

Zoekmachine Robots zoeken het hele web af. Ze lezen websites en slaan de inhoud hiervan op in hun index, dit noemen ze indexering door zoekmachines. Door intelligente systemen achter de zoekmachine en geavanceerde formules (algoritmes) bepalen ze door het lezen van een website waar de site over gaat en wanneer ze deze dus moeten tonen.

Een site die pizza's in Utrecht verkoopt hoeft immers niet gevonden te worden als je een fietsemaker in schiedam zoekt.

Hoe komen deze robots dan op je site?

Wanneer een robot op een website aan het indexeren is dan leest deze dus de tekst maar de robot zal ook links aantreffen. De interpretatie van een robot is dat de link aanwezig is omdat geadviseerd word naar deze pagina te gaan voor meer of goede informatie. Zo'n robot bezoekt zon link en gaat daar verder met het indexeren van die betreffende pagina.

Wanneer er dus links naar uw website op internet staat zullen alle gerenomeerde zoekmachines uw site binnen NO TIME vinden en indexeren zonder dat u zich heeft aangemeld!

Is uw website nu optimaal ( SEO = geoptimaliseerd voor zoekmachines om te indexeren) dat zal uw website een mooie beoordeling krijgen krijgen.

Helaas zullen er meer mensen zijn die uw product of dienst zijn gaan verkopen via een optimale website en zal u naast een optimale website dus moeten zorgen dat websites links gaan plaatsen naar uw website. Dit omdat zoekmachines mede het uitgangspunt hebben dat hoe vaker uw website word "geadviseerd" door andere sites hoe waardevoller uw website zal zijn voor bezoekers.

Bij voorkeur dient uw website dus links te krijgen van websites die betrekking hebben op uw product en dienst (zodat de link als relevant/waardevol word gezien door de zoekmachine robots), daarnaast is het beter om een link te krijgen van een website die ook nog een hoge autoriteit heeft in de ogen van zoekmachines.

Exact om deze reden heeft een zoekmachine aanmelding helemaal geen zin! Wanneer de grote zoekmachines uw website tegenkomen in een kleine zoekmachine dan zijn ze ook wel zo intelligent om te begrijpen dat u deze zelf heeft aangemeld als zouden ze dit niet doen dan bepalen ze alsnog zelf wel of dat de link relevant/waardevol is. U laat ook niet door uw conccurent uw website tekst schrijven natuurlijk! Het is dus absoluut zinloos voor de waarde van uw site in zoekmachines!

Zoekmachines als Google, Bing of MSN beslaan 99% van de hele markt, vrijwel niemand zoekt via onbekende zoekmachines. Uw aanmelding heeft dus ook op dat vlak vaak weinig te bieden als u kijkt naar de prijs die er vaak aan hangt.

Dus ik moet gewoon maar zoveel links zetten/kopen als ik kan?

Nee helaas is het wat complexer, zoekmachines zijn intelligent en zien dat natuurlijk zo, ze speuren dus of uw "linkprofiel" wel natuurlijk overkomt maar ook of het profiel van sites die naar u linken natuurlijk overkomt. Daarnaast dient de link relevant te zijn. Wanneer deze 2 voorwaarden niet word voldaan kan een link zelfs zorgdragen dat uw site zakt in zoekmachines!

Een goede link strategie & degelijk advies voor uw geoptimaliseerde website is wat u tot een betere vindbaarheid voor uw doelgroep zal brengen en niet het aanmelden bij zoekmachines!

Hoe kom ik hier dan verder mee? Nou mail ons vrijblijvend... We adviseren u graag! U kunt ons bereiken via de klantenservice tab boven in het menu van deze pagina.